Přejít na:

Kuřecí steak bez kosti a kůže chlazený

Nebezpečné potraviny Polsko Maloobchod Maloobchod Archivní záznam 30.10.2023
Místo kontroly:
Vodochody (Průběžná 5, 25069 Vodochody)
IČ: 24211249
Skupina potravin: Maso a masné výrobky / Nebalené: maso, mleté maso, masný polotovar
Kuřecí steak bez kosti a kůže chlazený
Nevyhovující parametr:
Salmonella Enterica sér. Enteritidis

V chlazeném kuřecím mase byla zjištěna patogenní bakterie Salmonella Enterica sér. Enteritidis. Tato bakterie může způsobit onemocnění zvané salmonelóza.

Datum minimální trvanlivosti: 15.9.2023
Výrobce: BOMAFAR Sp. , PL 02204303 WE
Země původu: Polsko
Datum odběru vzorku: 11.09.2023
Referenční číslo: 23-000035-SVS-CZ
 
Vzorek byl zjištěn úřední kontrolou Státní veterinární správy.