Přejít na:

TARTAR DI MANZO

Nebezpečné potraviny Restaurace Restaurace Archivní záznam 7. 12. 2021
Místo kontroly:
Ostrava (Masarykovo náměstí 2572/7, 702 00 Ostrava)
IČ: 06433847
Skupina potravin: Pokrmy / Studené pokrmy
TARTAR DI MANZO
Nevyhovující parametr:
Escherichia coli enteropatogenní (EPEC) – intimin (eaeA)

V pokrmu byla zjištěna přítomnost patogenní bakterie enteropatogenní Escherichia coli (EPEC), která způsobuje vodnaté průjmy, zvracení a teplotu.

Datum použitelnosti: 31.8.2021
Množství výrobku v balení: 100 g
Výrobce: Anebia food s.r.o., Masarykovo náměstí 2572/7, Ostrava
Datum odběru vzorku: 31. 8. 2021
Referenční číslo: 21-000545-SZPI-CZ
 
Vzorek byl zjištěn úřední kontrolou Státní zemědělské a potravinářské inspekce.