Go to:
Food pillory
Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky  tepelného rozkladu - vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, hořká, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. Zjištěn mírný výskyt odloučených částeček dříve smažených potravin.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - barva
hnědá, vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, palčivá, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. Byl patrný značný výskyt odloučených částeček dříve smažených potravin na dně fritovací vany.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky  tepelného rozkladu - zlatohnědá barva, vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, hořká, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. Zjištěn mírný výskyt odloučených částeček dříve smažených potravin.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z druhé fritovací vany zprava. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - hnědá barva oleje, zvýšená viskozita oleje. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z první fritovací vany zprava. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - hnědá barva oleje, stálá odolná pěna při vložení potraviny, zvýšená viskozita oleje. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky  tepelného rozkladu - zlatohnědá barva, vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, palčivá, hořká, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Olej vykazoval známky tepelného rozkladu. Byla zjištěna přítomnost zuhelnatělých zbytků, chuť byla typická pro přepálený olej nahořklá až palčivá. Olej nepříjemně zapáchal typicky pro přepálený olej. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Olej vykazoval známky tepelného rozkladu - měl hnědou barvu, zápach typický pro přepálený olej, chuť byla nahořklá až palčivá. V oleji byly patrné zuhelnatělé zbytky.

Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. 

Closed establishments
PHAN LONG NGUYEN
Restaurant PHAN LONG NGUYEN
Žitavská 64, 471 54 Cvikov
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Accumulation of waste
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Size or organisation of the premises for storing of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Inappropriate storing of foodstuffs
DENISA FEDOROVÁ
Restaurant DENISA FEDOROVÁ
Masarykovo náměstí 25, 503 46 Třebechovice pod Orebem
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Filth on the floor
Damage of the walls
RKJ Group s.r.o.
Restaurant RKJ Group s.r.o.
Zbrojnická 312/8, 301 00 Plzeň
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
JAROSLAV PODLAS
Restaurant JAROSLAV PODLAS
Radniční 1008/1a, 795 01 Rýmařov
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
THI NHUAN BUI
Restaurant THI NHUAN BUI
Libušská 319/126, 142 00 Praha
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
JaMiFood s.r.o.
Restaurant JaMiFood s.r.o.
Hegerova 100, 572 01 Polička
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Damage of the floor
Quoc Thanh Nguyen
Restaurant Quoc Thanh Nguyen
362 35 Potůčky 162
Occurrence of mice excrements
Poor hygiene conditions on the toilets
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
Strongly neglected cleaning
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
Damage of the walls
Damage of the ceiling
Premises used also for activities irrelevant to the food business operation
HOANGANHCZ s.r.o.
Restaurant HOANGANHCZ s.r.o.
Libušská 319/126, 142 00 Praha
Occurrence of mice excrements
Occurrence of insects
Failure to protect premises against the access of pests
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
Inappropriate storing of foodstuffs
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.