Go to:
Food pillory

V pivu byl zjištěn nižší obsah extraktu původní mladiny, než je stanoveno pro ležáky v příslušném právním předpise.

Olej vykazoval známky tepelného rozkladu - chuť mírně palčivá, typická pro přepálený olej, mírně viskózní konzistence a obsah polymerních triacylglycerolů vyšší, než je stanoveno příslušným právním předpisem.

Chuť a vůně výrobku byly netypické, cizí, žluklé a nepříjemné. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.

 

Vino bianco dry, Víno z Itálie, 11% vol.

V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza. 

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.

LAFI KÉKFRANKOS ROSÉ, víno růžové suché, alk. 11,5 % obj., víno z Maďarska, Duna-Tizsa közi.

Chuť a vůně vína byly silně oxidativní.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - hnědá až černá barva, přítomnost zuhelnatělých zbytků dříve smažených potravin. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - barva
hnědá až černá. Byla patrná přítomnost zuhelnatělých zbytků dříve smažených potravin.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - hnědá až černá barva, přítomnost zuhelnatělých zbytků dříve smažených potravin, nepříjemný zápach typický pro přepálený olej. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Closed establishments
BURGER INN s.r.o.
Production and distribution of food BURGER INN s.r.o.
Skácelova 1760/28, 612 00 Brno
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Traces of exposure and occurrence of mice
DUNG PHAN OBCHOD s. r. o.
Restaurant DUNG PHAN OBCHOD s. r. o.
Dragounská 2545/9a, 350 02 Cheb
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Poor hygiene conditions on the toilets
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the equipment
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
Occurrence of mould in cooling equipment
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Damage of the walls
Damage of the floor
HM Butchers s.r.o.
Restaurant HM Butchers s.r.o.
Dobrovského 96/29, 612 00 Brno
Occurrence of insects
Failure to protect premises against the access of pests
Fouled kitchen equipment
Filth on the floor
Damage of the ceiling
PHAN LONG NGUYEN
Restaurant PHAN LONG NGUYEN
Žitavská 64, 471 54 Cvikov
Strongly neglected cleaning
Fouled kitchen equipment
Accumulation of waste
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Size or organisation of the premises for storing of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Inappropriate storing of foodstuffs
DENISA FEDOROVÁ
Restaurant DENISA FEDOROVÁ
Masarykovo náměstí 25, 503 46 Třebechovice pod Orebem
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Filth on the floor
Damage of the walls
RKJ Group s.r.o.
Restaurant RKJ Group s.r.o.
Zbrojnická 312/8, 301 00 Plzeň
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Strongly neglected cleaning
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
JAROSLAV PODLAS
Restaurant JAROSLAV PODLAS
Radniční 1008/1a, 795 01 Rýmařov
Occurrence of mice excrements
Occurrence of dead mice
THI NHUAN BUI
Restaurant THI NHUAN BUI
Libušská 319/126, 142 00 Praha
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.