If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
V pivu byl zjištěn nižší obsah extraktu původní mladiny, než je stanoveno pro ležáky v příslušném právním předpise.
Chuť a vůně výrobku byly netypické, cizí, žluklé a nepříjemné. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Chuť a vůně vína byly silně oxidativní.
Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.
Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - barva
hnědá až černá. Byla patrná přítomnost zuhelnatělých zbytků dříve smažených potravin.
Information about the project Food pillory
Definition of basic food industry term and concepts.
Answers to your questions.