If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
U části z kontrolovaných balení se pod neporušeným obalem na povrchu výrobku vyskytovaly kolonie plísní nazelenalé a bílé barvy.
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.
U všech kontrolovaných balení se pod neporušeným obalem na povrchu výrobku vyskytovaly kolonie plísní nazelenalé a bílé barvy.
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.
U všech kontrolovaných balení se pod neporušeným obalem na povrchu výrobku vyskytovaly kolonie plísní nazelenalé a bílé barvy.
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.
Víno mělo nahnědlý odstín a v chuti a vůni byla patrná oxidáza.
Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.
Ve víně byl překročen maximální limit pro obsah konzervantu - oxidu siřičitého.
V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza.
Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.
Information about the project Food pillory
Definition of basic food industry term and concepts.
Answers to your questions.