Go to:
Food pillory
K CLASSIC PIZZA DIAVOLO 350 g

U části z kontrolovaných balení se pod neporušeným obalem na povrchu výrobku vyskytovaly kolonie plísní nazelenalé a bílé barvy.

Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.

K CLASSIC PIZZA DIAVOLO 350 g

U všech kontrolovaných balení se pod neporušeným obalem na povrchu výrobku vyskytovaly kolonie plísní nazelenalé a bílé barvy.

Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.

K CLASSIC PIZZA DIAVOLO 350 g

U všech kontrolovaných balení se pod neporušeným obalem na povrchu výrobku vyskytovaly kolonie plísní nazelenalé a bílé barvy.

Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Potravina neměla prošlé datum minimální trvanlivosti.

Ché nhái Jasmine Tea 100g

V potravině byl šestinásobně překročen maximální limit reziduí pesticidu tolfenpyrad.

Bílé víno, suché, alk. 10% obj., víno ze Španělska

Víno mělo nahnědlý odstín a v chuti a vůni byla patrná oxidáza.

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.

VAROMA CIZRNA coop

U části z kontrolovaných balení byl uvnitř výrobku zjištěn výskyt mrtvých či živých škůdců v různých vývojových stádiích.

 

Solaris, víno s přívlastkem pozdní sběr, polosladké, 2020, pozdní sběr, polosladké

Ve víně byl překročen maximální limit pro obsah konzervantu - oxidu siřičitého.

J.P.CHENET, COLOMBARD-SAUVIGNON, bílé polosuché víno, víno z Franice, č.š. L4100301, alk. 11,5 % obj.

V chuti a vůni vína byla patrná oxidáza. 

Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.

Closed establishments
WINSTAR s.r.o.
Wholesale WINSTAR s.r.o.
Libušská 319/126, 142 00 Praha
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
EURO MAX KAUF s.r.o.
Wholesale EURO MAX KAUF s.r.o.
Libušská 319/126, 142 00 Praha 4
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
THANH DUNG NGUYEN
Retail THANH DUNG NGUYEN
Vrahovická 329/83, 798 11 Prostějov
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Poor hygiene conditions on the toilets
Unavailable warm water supply for washing hands
Damage of the walls
Damage of the ceiling
KAMIL KOLÁŘ
Production KAMIL KOLÁŘ
Meziříčko 26, 679 61 Letovice
Occurrence of mice excrements
Occurrence of insects
Occurrence of mould on the walls
Filth on the walls
Filth on shelves or equipment
Damage of the walls
Damage of the ceiling
Hrncek s.r.o.
Confectionery, cafe, ice cream parlor
Hrncek s.r.o.
Mariánské náměstí 667/7, 617 00 Brno
Unavailable warm water supply - hygienic cleaning of dishes and glass impossible
Unavailable warm water supply for washing hands
Failure to ensure waste water runoff
ĐĂNG MANH NGUYEN
Retail ĐĂNG MANH NGUYEN
Míru 3080, 272 04 Kladno
Occurrence of mice excrements
Failure to protect premises against the access of pests
Traces of exposure and occurrence of mice
Occurrence of mould in cooling equipment
Strongly neglected cleaning
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
STANISLAV TŮMA
Restaurant STANISLAV TŮMA
Spojenců 1420/45, 193 00 Praha
Occurrence of mould at the premises
Occurrence of mould on the walls
Occurrence of mould on the ceiling
Occurrence of mould in cooling equipment
Strongly neglected cleaning
Filth on the walls
Strongly fouled cooling equipment (no other storing premises available)
Size or organisation of the premises for production of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
Size or organisation of the premises for storing of foodstuffs fail to ensure good hygiene practice
LUCIE MILOTOVÁ
Pub, bar, casino, tearoom
LUCIE MILOTOVÁ
Prešovská 820/12, 798 11 Prostějov
Occurrence of mice excrements
Traces of exposure and occurrence of mice
Strongly neglected cleaning
Accumulation of waste
Strong fouling of entire premises
Filth on the walls
Filth on the floor
Filth on shelves or equipment
Damage of the ceiling
Information about the project Food pillory

Information about the project Food pillory

Term Dictionary

Definition of basic food industry term and concepts.

FAQ

Answers to your questions.