If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
Víno mělo nahnědlý odstín. Chuť a vůně byly oxidativní.
Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.
U potraviny byl zjištěn nakyslý zápach typický pro kažení kuřecího masa.
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
U potraviny byl zjištěn zápach, který nebyl typický pro danou potravinu, povrch potraviny byl lepkavý.
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Potravina měla prošlé datum použitelnosti.
Information about the project Food pillory
Definition of basic food industry term and concepts.
Answers to your questions.
szpi.gov.cz