If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
If you would like to receive the Food Pillory News via email,
please register your e-mail address by clicking on @ sign in the upper right corner of the page.
U potraviny byl zjištěn oslizlý lepkavý povrch a zápach po kažení
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Na povrchu potraviny byl zjištěn výskyt kolonií plísní zelené a bílé barvy viditelné pouhým okem. Vůně potraviny byla po plísní.
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Víno mělo nahnědlý odstín. Chuť a vůně byly oxidativní.
Oxidáza vína je vadou, kdy víno má většinou velmi vysokou až nahnědlou barvu a chuť a vůni po jablkách. Oxidáza vzniká nekontrolovatelným stykem vína se vzdušným kyslíkem.
Information about the project Food pillory
Definition of basic food industry term and concepts.
Answers to your questions.
szpi.gov.cz