Chcete dostávat novinky z webu
Potraviny na pranýři?
Přihlaste svůj email zde.
Na povrchu klobás byly patrné pohybující se drobné bílé larvy pocházející z nakladených vajíček létajícího hmyzu.
U části balení byla na povrchu hoblinek sýra zjištěna přítomnost plísně zelené barvy. Tato balení neměla uvnitř balení ochrannou atmosféru (byla splasklá oproti ostatním balením).
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku.
U části balení byla na povrchu hoblinek sýra zjištěna přítomnost plísně zelené barvy. Tato balení neměla uvnitř balení ochrannou atmosféru (byla splasklá oproti ostatním balením).
Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku.
Obal výrobku byl nafouklý, uvnitř byly viditelné drobné bublinky. Vůně a chuť byly nakyslé, nakvašené a netypické pro tento druh potraviny. Potravina vykazovala známky kažení.
Informace o projektu Potraviny na pranýři
Vysvětlení základních pojmů potravinářské terminologie a pojmů použitých na webu Potraviny na pranýři.
Popis nevyhovujících parametrů jednotlivých komodit potravin.
Odpovědi na dotazy spotřebitelů.