Přejít na:
Potraviny na pranýři
Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky  tepelného rozkladu - vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, hořká, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. Zjištěn mírný výskyt odloučených částeček dříve smažených potravin.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - barva
hnědá, vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, palčivá, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. Byl patrný značný výskyt odloučených částeček dříve smažených potravin na dně fritovací vany.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky  tepelného rozkladu - zlatohnědá barva, vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, hořká, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. Zjištěn mírný výskyt odloučených částeček dříve smažených potravin.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z druhé fritovací vany zprava. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - hnědá barva oleje, zvýšená viskozita oleje. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z první fritovací vany zprava. Používaný fritovací olej vykazoval známky tepelného rozkladu - hnědá barva oleje, stálá odolná pěna při vložení potraviny, zvýšená viskozita oleje. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Používaný olej vykazoval známky  tepelného rozkladu - zlatohnědá barva, vůně typická pro přepálený olej, chuť typická pro přepálený olej, palčivá, hořká, konzistence mírně viskózní. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Olej vykazoval známky tepelného rozkladu. Byla zjištěna přítomnost zuhelnatělých zbytků, chuť byla typická pro přepálený olej nahořklá až palčivá. Olej nepříjemně zapáchal typicky pro přepálený olej. Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce.

Používaný fritovací olej

Vzorek oleje byl odebrán z fritézy. Olej vykazoval známky tepelného rozkladu - měl hnědou barvu, zápach typický pro přepálený olej, chuť byla nahořklá až palčivá. V oleji byly patrné zuhelnatělé zbytky.

Obsah polárních látek byl vyšší, než je stanoveno v příslušné vyhlášce. 

Uzavřené provozovny
PHAN LONG NGUYEN
Restaurace PHAN LONG NGUYEN
Žitavská 64, 471 54 Cvikov
Výrazně zanedbaný úklid
Znečištěné kuchyňské nebo pracovní náčiní
Hromadění odpadů, nezajištění odvozu potravinářského odpadu
Nečistoty na regálech či zařízeních
Poškození stěn
Velikost či uspořádání prostor pro skladování potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
Nevhodně skladované potraviny
DENISA FEDOROVÁ
Restaurace DENISA FEDOROVÁ
Masarykovo náměstí 25, 503 46 Třebechovice pod Orebem
Výskyt trusu hlodavců
Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
Stopy po působení a výskytu hlodavců
Nečistoty na podlaze
Poškození stěn
RKJ Group s.r.o.
Restaurace RKJ Group s.r.o.
Zbrojnická 312/8, 301 00 Plzeň
Výskyt trusu hlodavců
Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
Výrazně zanedbaný úklid
Nečistoty na stěnách nebo stropě
Nečistoty na podlaze
Nečistoty na regálech či zařízeních
JAROSLAV PODLAS
Restaurace JAROSLAV PODLAS
Radniční 1008/1a, 795 01 Rýmařov
Výskyt trusu hlodavců
Výskyt mrtvých hlodavců
THI NHUAN BUI
Restaurace THI NHUAN BUI
Libušská 319/126, 142 00 Praha
Výskyt trusu hlodavců
Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
JaMiFood s.r.o.
Restaurace JaMiFood s.r.o.
Hegerova 100, 572 01 Polička
Výskyt trusu hlodavců
Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
Nečistoty na podlaze
Nečistoty na regálech či zařízeních
Poškození stěn
Poškození podlah
Quoc Thanh Nguyen
Restaurace Quoc Thanh Nguyen
362 35 Potůčky 162
Výskyt trusu hlodavců
Špatné hygienické podmínky na toaletách
Výskyt plísní na stěnách
Výskyt plísní na stropě
Výrazně zanedbaný úklid
Výrazné znečištění prostor
Nečistoty na stěnách nebo stropě
Nečistoty na podlaze
Poškození stěn
Poškození stropu
Prostory provozovny využívány i pro činnosti nesouvisející s provozováním potravinářského podniku
HOANGANHCZ s.r.o.
Restaurace HOANGANHCZ s.r.o.
Libušská 319/126, 142 00 Praha
Výskyt trusu hlodavců
Výskyt hmyzích škůdců
Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
Výskyt plísní na stěnách
Výskyt plísní na stropě
Nevhodně skladované potraviny
Informace o projektu Potraviny na pranýři

Informace o projektu Potraviny na pranýři

Slovníček pojmů aneb když se řekne

Vysvětlení základních pojmů potravinářské terminologie a pojmů použitých na webu Potraviny na pranýři.

Vysvětlení nevyhovujících parametrů

Popis nevyhovujících parametrů jednotlivých komodit potravin.

Nejčastější dotazy

Odpovědi na dotazy spotřebitelů.