Chcete dostávat novinky z webu
Potraviny na pranýři?
Přihlaste svůj email zde.
Potravina zapáchala po kažení, měla oslizlý povrch. V baleních se vyskytovala zakalená tekutina. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Výrobek neměl prošlé datum použitelnosti. Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku.
Povrch masa byl lepkavý, potravina nepříjemně zapáchala po kažení. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Potravina měla dle původní etikety prošlé datum použitelnosti. Jednalo se o surovinu pro přípravu pokrmů.
Potravina zapáchala po kažení a měla oslizlý a lepkavý povrch. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Vzorek byl odebrán z načatého balení. Kontrolovaná osoba nebyla schopna určit, kdy bylo balení otevřeno. Na originální etiketě bylo uvedeno: "Po rozbalení spotřebujte do 72 hodin".
Informace o projektu Potraviny na pranýři
Vysvětlení základních pojmů potravinářské terminologie a pojmů použitých na webu Potraviny na pranýři.
Popis nevyhovujících parametrů jednotlivých komodit potravin.
Odpovědi na dotazy spotřebitelů.