Chcete dostávat novinky z webu
Potraviny na pranýři?
Přihlaste svůj email zde.
V chuti vína byly patrné nežádoucí biologické procesy.
Na povrchu výrobku se vyskytovaly kolonie plísní bílé a modrozelené barvy. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Vzorek byl odebrán z načatého balení.
Povrch klobás byl oslizlý a vyskytovaly se na něm bílozelené kolonie plísní. Výrobek zapáchal po kažení. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Vzorek byl odebrán z načatého balení.
V chuti vína byly patrné nežádoucí biologické procesy.
Na povrchu výrobku se vyskytovaly kolonie plísní bílé a modrozelené barvy. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Při kontrole nebyly zjištěny nevyhovující teploty skladování tohoto výrobku. Vzorek byl odebrán z načatého balení.
Povrch klobás byl oslizlý a vyskytovaly se na něm bílozelené kolonie plísní. Výrobek zapáchal po kažení. Potravina se nepovažuje za bezpečnou, pokud jeví známky kažení.
Vzorek byl odebrán z načatého balení.
Informace o projektu Potraviny na pranýři
Vysvětlení základních pojmů potravinářské terminologie a pojmů použitých na webu Potraviny na pranýři.
Popis nevyhovujících parametrů jednotlivých komodit potravin.
Odpovědi na dotazy spotřebitelů.
Co že to znamená? Cookies jsou malé datové soubory, které slouží např. k tomu, aby si web pamatoval vaše nastavení a to, co vás zajímá, řádně se vám zobrazil a mohl lépe fungovat nebo abychom jej zlepšovali. Pro ukládání různých typů cookies od vás potřebujeme souhlas. Web bude fungovat i bez souhlasu, s ním ale o něco lépe.